text.skipToContent text.skipToNavigation
.page-nlmServicePage #LieferungPremiumGrid {display: none;}
SV
Välj språk

norelem fixerar - Flexibelt standarddelsystem

KeyVisual_Vorteil_Normteil_grau_de

Vårt flexibla standarddelsystem

Sortimentet av standarddelar för verktygs- och fixturbygge. Ska du bygga en fixtur där arbetsobjekt ska fixeras och bearbetas? Då hittar du alla standarddelar du behöver i huvudgruppen ”norelem fixerar”. Ordningsföljden för grupperna motsvarar konstruktionsförloppet: bas, applicering, positionering, fastspänning, manövrering och tillbehör.

Standarddelar från norelem

I vår produktöversikt har vi ett brett sortiment av standarddelar och manöverdelar. Standarddelarna tillverkas enligt de aktuella DIN-/ISO-standarderna och har genomgått kvalitetskontroller. Det garanterar att du som kund får tillförlitliga produkter av hög kvalitet.

Våra standarddelar används främst inom maskinkonstruktion och fixturbygge (till exempel som fixturelement). Från klassiska standarddelar, som skruvar och muttrar, via manöverelement, som maskinhandtag eller lås- och spännspakar, till komplex spänn- och drivteknik – i det omfattande produktsortimentet från norelem finns ett stort urval av DIN- och standardkomponenter, så att du snabbt och säkert hittar rätt produkt.

Fördelar med standarddelar 

Det är praktiskt att använda standarddelar. De har många standardiserade (normerade) egenskaper, och det är enkelt och okomplicerat att byta ut/ersätta dem. norelem har hög leveranskapacitet så att du får dina varor snabbt och tillförlitligt. Alla CAD-data för de enskilda standardelementen kan laddas ner kostnadsfritt. Därför kan du utan problem integrera alla tekniska och geometriska data i ditt system och koncentrera dig helt på din konstruktion. Våra experter står gärna till tjänst om du har frågor om sortimentet.