text.skipToContent text.skipToNavigation
.page-nlmServicePage #LieferungPremiumGrid {display: none;}
05593-04

Vridreglar i Hygienic DESIGN med T-handtag

Beskrivning

Material
Hus och manövrering: 1.4404.

Jordningsmutter och räfflad låsskruv: 1.4301.

Tätning: silikon, blå, uppfyller FDA-regler.
Utförande
Blankt.
Polerat handtag.
Anmärkning
Hygienvridregeln i rostfritt stål utesluter bakterieangrepp och uppfyller de stränga kraven i testprinciperna för maskiner inom livsmedelsindustrin och hygien.
Den genomtänkta geometriska formen, de spegelpolerade ytorna i rostfritt stål och tätningen runt om förebygger smutsavlagringar tillförlitligt. Vatten, rengöringsmedel osv. kan rinna av helt, vilket förhindrar kontamination. 

Just i processer där det är mycket viktigt att tätningen är beständig mot rengörings- och desinficeringsmedel, är optimerade kopplingsskåp, kopplingslådor och manöverskåp på tillverkningsanläggningarna ett måste. Eftersom hygienvridreglarna är speciellt konstruerade enligt grundprinciperna för Hygienic DESIGN uppfyller hygienvridreglarna HD de stränga kraven för livsmedelsindustrin och passar därför perfekt för professionella hygienapplikationer. 
Den speciella tätningen är konstruerad för rengöring med högtryckstvätt upp till max. 100 bar och uppfyller IP65/67. Dessutom är tätningen temperaturstabil upp till 80 °C och blå för att uppfylla kraven från FDA (kan inte förväxlas med livsmedel).

Tunga i önskat utförande beställs separat. Alla tungor kan kombineras med alla hus.