text.skipToContent text.skipToNavigation
.page-nlmServicePage #LieferungPremiumGrid {display: none;}

norelems 2020-utgåva av THE BIG GREEN BOK nu med 60.000 komponenter


Ingenjörer och konstruktörer kan nu ta del av norelems senaste utgåva av dess ikoniska katalog, THE BIG GREEN BOOK, som innehåller över 60 000 komponenter.

2020-utgåvan av THE BIG GREEN BOOK är utformad för att hjälpa konstruktörer att hitta de delar och komponenter som de behöver. Det är första gången som norelem, den globala specialisten inom standardkomponenter, delar upp sin katalog i två volymer. Båda volymerna har sammanlagt över 2200 sidor med komponenter, data och referensguider.

De nya produkter som ingår i norelems portfölj inkluderar bland annat duplex- och triplex-kedjehjul och förbindelselänkar, cylindriska kugghjul i plast, oljenivåmätare, premium cylindriska bussningar och aluminiumprofiler för rullskenor. 98 % av komponenterna finns tillgängliga direkt från lager för snabb leverans.

»THE BIG GREEN BOOK fortsätter att vara den oundgängliga referensguiden för konstruktörer över hela världen. På norelem är vår slogan » ”Find it. Get it. Go" och vår produktkatalog är en stor del av detta när det gäller att hjälpa konstruktörer att snabbt hitta de produkter de behöver för att hålla sina projekt igång», säger Marcus Schneck, VD för norelem.

»Med fler komponenter än någonsin har vi beslutat att dela upp katalogen i två delar. Med en tydlig struktur och bättre hantering vet vi att det kommer att hjälpa våra kunder i deras dagliga arbete.» 

Katalogen är tryckt på engelska och gratis att beställa och finns också på ytterligare åtta språk och kan laddas ner som PDF-version på https://www.norelem.se/sv/chooseBookPage