text.skipToContent text.skipToNavigation
.page-nlmServicePage #LieferungPremiumGrid {display: none;}
SV
Välj språk

27857

Gångjärn i plast, med spärrfunktion

6 Produkter

Beskrivning

Material
Gångjärn och skydd i glasfiberförstärkt PA-termoplast.
Axel i rostfritt stål.
Utförande
Gångjärn och skydd svarta.
Axel blank.
Anmärkning
Gångjärnen har en spärrfunktion. Den spärrar i fyra lägen och håller därför dörrar och luckor öppna eller säkert stängda. Gångjärnen finns med och utan styrklackar för aluminiumprofiler.

Belastningsvärdena som anges för gångjärnen är icke bindande riktvärden utan hänsyn till säkerhetsfaktorer och utan något ansvar från vår sida. Värdena anges endast som information och är ingen juridiskt bindande garanti för egenskaperna.

Belastningsvärdena fastställs i laboratorievillkor. Användaren måste själv avgöra om gångjärnet är lämpligt för den aktuella användningen.

De olika materialen som gångjärnen fästs på, de olika infästningssätten, väderförhållanden och slitage kan påverka de fastställda värdena.

Gångjärn i plast med spärrfunktion

För möbelbygge, inom industrin eller i anläggningsmaskiner – gångjärn passar för alla användningsområden. Plastgångjärnen med spärrfunktion används till exempel i dörrar av makrolon. Med spärrfunktionen kan dörrarna fixeras i två olika positioner så att de inte kan röra sig av sig själva. Dessutom kan gångjärnen fixeras i ett spår med styrklackarna. norelem har ett mycket brett gångjärnssortiment. Kunderna kan välja mellan allt från svetsbara gångjärn och kantiga gångjärn med försänkt hål till fjädergångjärn av stål eller rostfritt stål.