text.skipToContent text.skipToNavigation
.page-nlmServicePage #LieferungPremiumGrid {display: none;}
SV
Välj språk

10204

Förbindningssatser Central typ I

Beskrivning

Material
Stål.
Utförande
Förzinkat.
Anmärkning
Förbindningssatserna passar för rätvinklig hopmontering av två aluminiumprofiler. Med förbindningssatserna kan profilerna monteras i valfri position. Profilspåren som är i rätvinkel mot varandra förblir fria. Därför kan ytelement fästas i profilspåren utan ytterligare bearbetning.

Eftersom spännkraften är reducerad och vridsäkring saknas får dessa förbindningssatser endast användas i kombination med ytelement och konstruktioner med låg belastning.

Kräver endast lite bearbetning. För monteringen måste man borra ett hål i ena profilen och borra upp kärnhålet.

Förbindningssatser Central

norelem anslutningssatser används för att producera rektangulära anslutningar av två aluminiumprofiler. Anslutningssatserna är utformade för att möjliggöra fri positionering av profilerna. Kontaktdonet är utrustat med en självgängande tråd. Som ett resultat kan ett pilothål avges och kontakten kan skruvas in i profilspåret på ändytan.

Användningen av dessa anslutningssatser rekommenderas endast i kombination med ytelement och lättbelastade konstruktioner, eftersom det inte finns någon antivridningsanordning. Vid anslutning av anslutningssats måste ett hål borras i en av profilerna. Dessutom måste borrhålet borras.