text.skipToContent text.skipToNavigation
.page-nlmServicePage #LieferungPremiumGrid {display: none;}
SV
Välj språk

För att kunna ladda ner våra CAD-modeller måste du först logga in. Om du ännu inte har skapat ett konto kan du registrera dig under "Mitt konto" (till höger på skärmen) och följa instruktionerna.

Kulspärrbultar

Norelems kulspärrbultar möjliggör snabb och enkel anslutning och säkring av maskindelar och arbetsstycken. En kulspärrbult består av en långsträckt bult (metallstift), en tryckknapp med fjäderkraft och ett låsningselement i änden av bulten. Låselementet består av två kulor, vilka är ansvariga för låsfunktionen.

Användning

Genom att trycka på tryckknappen kan de två kulorna låsas upp i nedre delen och komponenterna som ska anslutas kan kopplas ur. Om tryckknappen släpps låses kulorna automatiskt och därigenom säkerställ en olöslig anslutning. Som om L-handtaget, T-handtaget eller Svamptryckknappen - norelem kulspärrbultar är tilllgängliga i olika greppsvarianter. För detta ändamål erbjuder norelem kulspärrbultar i en komplett Utförning i rostfritt stål, där alla komponenter (handtag, tryckknapp, metallstift och kulor) är gjorda av rostfritt stål.